Despre REPARGO

REPARGO este un brand al firmei SC AUTOMATIST SRL, ce desfasoara pe aceasta ramura activitati de consultanta si mentenanta a echipamentelor electornice. Prin intermediul site-ului www.repargo.ro aveti posibilitatea de a solicita si gestiona diverse servicii pentru dispozitivele dumneavoastra, electronice.

SERVICIILE OFERITE

Toate serviciile oferite sunt prezentate structurat pe site impreuna cu detaliile necesare, pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

In cazul in care pentru produsul dumneavoastra nu gasiti serviciul dorit, aveti posibilitatea de a apela la formularul: "AI UN APARAT DEFECT?". Dupa trimiterea formularului veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un operator pentru a va oferi detalii legate de problema produsului si solutiile disponibile.

AJUTOR IN IDENTIFICAREA PROBLEMELOR

Puteti solicita telefonic sau prin inregistrarea formularului "AI UN APARAT DEFECT?", orisice detalii legate de problema produsului dumneavoastra. Totodata va stam la dispozitie cu detalii si solutiile cele mai optime.

COLECTAREA PRODUSELOR

Pentru a solutiona problema aparatului dumneavoastra, noi vom trimite un curier pentru a-l prelua in cel mai apropiat service/punct de lucru. Pe toata durata trasportului, produsul dumneavoastra va fi in siguranta iar la cererea clientului acesta poate fi si asigurat.

SOLUTIONAREA PROBLEMELOR

Odata ce produsul a ajuns in service, ii facem un diagnostic gratuit in scopul de a depista cauzele aparitiei problemei, dupa care, cu acordul clientului facem reparatiile necesare si il trimitem retur clientului impreuna cu gratantia reparatiei si nota de plata. Plata se va face la primirea produsului dupa o verificare in prealabil. O data cu semnarea de primire a produsului intra in vigoare si garantia reparatiei.